Tisdag

Hejsan, dagen har varit bra och bilder kommer senare för just nu så ska jag ner och mysa med mamma och kolla på DH, och CT! Hör säkert av mig senare, Kram


Låt oss göra det stort




ph: Me

Hejsan, dagen har varit underbar och varm som tusan! Om 25 minuter så ska jag dra hem till Hanna och Mathilda för att sedan åka till Skogstorp och spela brännboll, efter det så åker vi för att kolla på när Josefin, Stina och Mikaela ska spela match.


30 grader!







ph's: Stina, Mikaela, Felicia & Josefin


Dagens





ph's: Dagens outfit

Jag tyckte att det var ganska så bra tajmat att jag tar kort när jag har samma outfit som förra gången!


summer nails



ph: Waikiki Orange, naglack


Värmen är tillbaka!





ph's: Me

Kanske dags att gå ut i värmen? Känner mig duktig som kam läxorna, så tycker jag är värd det, Kram!


Under broarna







ph's: Angelica Blick

Angelicablick.se

 


Breakeven



ph: imfancy, så himla snygg

Hejsan, dagen har varit bra, lite slö av mig bara! Ikväll så ska jag bara ta tag i läxorna som jag har tills imorgon. den här veckan går vi iallafall inte hela, utan bara tills Onsdag, GUD SÅ SKÖNT!

I'm Fallin to Pieces

what am I gonna to do when the best parts of me was always you..

 


Hjärtat mitt





ph's: Gårdagens

Här fick ni en bild på Merci asken jag köpte till mamma i morsdag present och min kvällsmat.


det var du som hade glimten i ögat

Nu så sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem, sen så drar jag och familjen ner till ceasar och spenderar morsdag där! Hoppas alla haft en fin dag och att den fortsätter så. Allting har förändrats, kan inte göra något åt

Du som alltid följt mig hem



ph: Gårdagens

Det är inte det roligaste med kortbyxor just nu när man har så fina knän och sår överallt efter det som hände. Sen är man blekast ivärlden också.. Jag hoppas iallafall att jag kan gå på mitt knä snart!


Länge leve längesen



ph: Me After a shower

Hejsan, jag mår bra så alla vet! Just nu så har jag kommit ut från en riktigt skön dusch. Sen som ni ser så är mitt hår kapoff.. så jag måste verkligen fixa till det lite, vet inte om jag ska kö på korkskruvar idag, får se hur det blir med det!

 


Är det lugnt om jag kallar dig baby, för alla dessa namn gör mig crazy

Hejsan för två timmar sedan så vaknade jag och stina! Snart så ska hon hem för att fixa lite saker sen så kommer hon tillbaka och då så kommer förhoppningsvis Linnea hit också. Sen för er som har glömt är det morsdag idag, Hoppas alla får en bra dag!

to night baby







The Edge Of Glory - Lady Gaga


Som jag minns det var det lätt



ph: Weheartit

Förlåt för att jag inte bloggar så men när jag inte bloggar från min dator så tappar jag sugen på att updatera mig. Så det blir mest bilder.. Hoppas det duger för några dagar, men snart är jag igång som vanligt!

you know you will always mean a lot to me, my friend


Party In The U.S.A









ph's: Imfancy


Även när jag trillade omkull

Hejsan så alla vet så lever jag fast efter det som hände igår. Inget jag vill ta upp här och mår bara dåligt av att tänka på det och sen så minns jag faktiskt inget.. Förlåt för dålig update men det var ju pga det och att min dator är paj, men det kommer förhoppningsvis lösa sig tills på Onsdag! Kram


Jag backar tillbaks och försöker igen







ph's: Weheartit Hannas citat: En äkta weheartit bild är ju när en spinkig tjej står där med c-toe och en cigg i handen!


Tyvärr så kan jag inte ladda in alla bilder jag tagit idag.. Min dator funkar fortfarande inte och jag vet ine hur länge det kommer att vara så. Men vi får hoppas på att det kommer att ordna sig inom kort! Så idag blir det inga "Dagens bilder".. Inspiration!

Vi kommer alltid ha paris



ph: Me

Nu ska jag dra mig neråt mot soffan och mysa med min underbara syster och mamma.. Men utan pappa som alltid är i Halmstad, God natt i förhand!


the first day



ph: stadshuset

För er/dig som ville veta så praoade jag på stadshusets lilla café, jätte mysigt ställe och härliga människor! Det bästa var ju att det var fika pauser hela tiden, tummen upp på det.


Jag lever för din luft jag andas



ph: After eight

Mumsigt!

Ett tips är att sluta läsa min blogg om du tycker att det är jobbigt, eller så fortsätter du att läsa den men håller in dina humörsvängningar! Kram


Lev dagen som den kommer



ph: Carpe Diem sten


Säbylund









ph's: Säbylund


Stanna tiden bara för en sekund..







ph's: Dagens "natur-bilder"

Min dator funkar tyvärr inte och jag hoppas att det löser sig snart, så just nu sitter jag på min systers dator så updaten kommer ju inte bli lika bra som vanligt, men jag vore tacksam om ni kunde hålla statistiken uppe iallafall! Kramar från mig!


tänk innan på vad du säger



ph: Linnea

How can you say that you love a person when you one seconds have said things that are not true about the her ...

Vi älskar dig

Colurs



Älskar verkligen färger men ändå så köper jag bara svarta och vita kläder? Ska börja in handla mig mer starka färger, SSOOOOMMMMMARRR..

Kenza style





ph: Kenza Outfit

Hon har så sjukt fina outfits, får verkligen allt att passa ihop!

Sov gott

Tack så jätte mycket för alla kommentarerna och jag ska verkligen blogga mycket mer imorgon, och för er som inte vet så ska jag inte till skolan utan att jag ska jobba.. Ett lycka till kanske? Kramar!


Dagens nattlåtar

Party Rock Anthem - LMFAO



Make A Move On Me - Joey Negro



Hello - Martin Solveig & Dragonette


In the club















ph: Ritz (nattklubb)

Hejsan förlåt för att jag inte har bloggat, men jag har varit på modevisning hela kvällen! Det har varit grymt kul och att vi ens kom in på nattklubben. Men kul var det! Men något som var mindre roligt var att min mobil dog när alla folk kom och när alla gick "catwalk".. Sen ville jag bara säga att Emma som vi var där och tittade på var helt och hållet snyggast!


a hint perhaps



ph: Weheartit

Tänkte slänga in en fråga till er eftersom att ni är så igång med ert kommenterande och det är jätte bra! Jag har funderat på om det är något som kanske ska ändras här i min blogg? Kanske något du tycker vore kul om jag bloggade om, tog kort på, styla om bloggen.. Vad som helst! Så säg gärna till, alltid lite kul med nya idéer!


Det finns alltid ett hopp på något



ph: Linnea, By me

Tänkte ta och berätta om att vi har prao på Torsdag och Fredag, Jag och Stina letar prao plats hela tiden men jag hoppas vi fått tag på ett par nu! Så alla vet vart jag tar vägen. Kram

Låt mig drömma en liten stund till


I Can see you in your eyes



ph: The sun

Ikväll blir det Desperate of housewifes och Cougar town!

If not I would have had my wonderful friends who help me through it all, and makes me smile, I would never do anything .. but sometimes we want to manage things yourself .. but that people should stay out of my life

you


I can hardly understand how quickly time flew away



ph: Stina och Jag, tagen av Anna

Just nu sitter jag och myser i denna goding, väldigt varmt men den är ultra len och luddig!


Fitness



ph: Fitness

Det här var jobbigt kan jag säga, och extra jobbigt i min One Piece (Ziperall)!


Kommentar



ph: Kläderna som kom igår

Det var någon som ville veta vilken storlek jag har på den vita. Jag har storlek S på min vita t-shirt, Tack så jätte mycket för kommentaren och hoppas du slänger in några till, Kramar!


Tisdag



ph: Dagens outfit, den vart väldigt suddig men alltid kul med en liten bild iallafall!

Dagen har varit bra, förutom att det har varit hit och dit med vädret.. Sol och regn huller om buller. Men nu ska dagen spenderas med Linnea och Stina. Myssssssssssssss


I can fly away with you



ph: Fjäder, By me

Med ett glatt humör hela dagen så går jag ner och myser med familjen!

I can fly away with you


Det har alltid varit du, och det kommer det alltid att vara



ph: Blommor

Vart köpte du ditt skal ?:)

sv: Jag vet faktiskt inte, det var min pappa som beställde det åt mig, men det ska jag ta reda på så snabbt som möjligt! Kram


H&M



ph: Clothes

Kan ju inte bli bättre att min långa svarta klänning och tunnika från h&m också har kommit hem!


En glad tjej, med ett stort leende



ph: Blomma, By me

Vill tacka ännu en gång för att jag fick några kommentarer på " Jag är lyckligaste tjejen i världen.." Kan säga att jag blir alltid lika glad när jag ser att någon har slängt in en gullig kommentar!
Sen att ni gör min statistik fantasktik!!!


WHRB



ph: Me

Nu tänkte jag ta och berätta om min dag som jag är lite dålig på.. Dagen började med att våran enhet 6-8 tog några varv i via spåret, sen var dagen vanlig och det var inge mer med det. Här fick ni min lilla dag, bäst att passa på när man ändå inte hade något att berätta om! Kramar


U.S.A



ph: Mobilskal

Det här grymt snygga mobilskalet kom med posten idag! Tack pappa!!


Den dagen då allt blir bra



ph: Ziperall

Dagen har varit bra och fint väder förutom att det blåser ganska så mycket. Idag har jag bara pluggat och hjälp pappa i källarn så den är snart klar, bara att det är snart dags att inreda!! Sen så kom stina förbi med våra Ziperalls, Jag som säger One Piece men så alla det så var det en Ziperall jag fick. Tack för kommentarerna, Kram!


lyckligaste tjejen i världen!!!!! Både mit...

lyckligaste tjejen i världen!!!!! Både mitt grymt snygga mobilskal har kommit och min One piece!


Pirates of caribbean



ph: Johnny Depp, så grymt snygg!

Nu har jag nyss kollat på 10 år senare på Pirates of caribbean, något jag tydligen missat! Men efter all text på 3:an så ser man 10 år senare.. hur coolt som helst! Men snart så ska jag kolla på 4:an och det kommer att bli bäst! Nu ska jag bara fixa mig också, kanske hör av mig ikväll Kram


NO



ph: No

Jag är snart klar och känner att jag fått in det mesta i huvudet, ungefär 50 sidor att läsa men har bara 7 kvar. Så känner mig rätt nöjd och anteckningarna från blocket känns också att det sitter. Nu får vi bara hoppas på att det kommer gå bra!


Inte ett moln så långt ögat kan nå



ph: Solen

Jätte skönt väder här ikumla och även om man är sjuk så tycker jag att man borde få ta och svalka sig lite i vattenspridarn med Anna!


Mumsbit



ph: Muffins med överraskning i mitten!!


Jag hör dig viska mitt namn



ph: Dagens outfit


Bikbok



ph: Shorts, finns även i - lila, svart&orange

Små söta shorts!


Låt oss göra det stort



ph: Gårdagens By Linnea!

Hejsan, idag vaknade jag runt elva och gick upp för att ta en dusch som vanligt! Sen åt jag god frukost och ska försöka att bli lite piggare.. Eftersom att jag inte mår så bra idag. Hela dagen ska spenderas med No - boken.. Sen ikväll kanske det blir Bio!!!!!!!!!!!!!!!


Bara för ikväll !



















ph's: Gårdagens, Linnea och Stina By me

Haha roligt att jag nästan aldrig är med på någon bild, bara för att jag aldrig tar någon på mig.. Men ska bli bättre på de! Jag älskar er Linnea och Stina!

pink fluffy unicorns dancing on rainbows, Minne


det är just dig, ingen annan!

det är just dig, ingen annan!


Jorden går under..........

Oj vad jorden går under.......... synd om gubben. Aja jag lever än sålänge och jag hoppas jag kommer att göra det ett tag till, men nu ska jag se om jag och Linnea ska möta upp Stina, Kramar till alla!


35 minuter





ph's: Linnea By me

Dagen har varit toppen!


Party Rock Athem





ph's: Linnea By me


Om sanningen ska fram























ph's: Tagna av Linnea och Jag

Fler finns på den HÄR bloggen!


Årets sommarplågor!

Hugo Rosas - Bara för ikväll



Eric Amarillo - Om sanningen ska fram



Basshunter ft. Big Brother - Fest i hela huset


Shopping



ph's: Jumpsuits, Byxor, Linne

Linne och byxorna fick jag med mig hem från Pieces Tag 10 betala för 200


Animale







ph's: Gårdagens

Hejsan för en timme sedan ungefär så kom jag hem från Marieberg och fick med mig en "Kort jumpsuits". Det var ganska så mycket folk där och några som var där och spelade några låtar, lite kul... Men nu är jag hemma och Linnea har kommit hit så vi ska väl snart ta och hitta på något! Sen så kommer Stina hem från loppisen antar jag.


Kommentar

gud vad söt! har också en kanin! hah

sv: Tack så mycket! haha okej den är säkert jätte söt!


Snabbt

Hejsan nu slänger jag in ett snabbt inlägg! Nyss så vaknade jag med att solen lös in genom fönstret.. roligt. Sen gick jag upp för att ta en dusch och snart ska jag iväg till Marieberg, så jag berättar mer snart för nu ska jag dra, Puss


20 maj

Hejsan, just nu så kommer jag inte kunna blogga mer idag tror jag.. eftersom att jag ska ha kul med några hela kvällen, men alla får ha en bra kväll så hörs vi när vi hörs, Kram!


Elizabeth Arden





ph's: Elizabeth Arden

Roligt att denna burk vill öppna sig också..


Muffins



ph: Muffins

Nu har jag nyss käkat på denna goding, ingen klår denna.


Photos











ph's: Min kanin Scarlet "skalet"

Här fick du några bilder på min kanin, inte så bra men då vet du på ett ungefär hur den ser ut, Kram!


Fredag



ph: Weheartit

Hejsan dagen har varit bra, förutom att jag skadade foten och är förskyld.. men annars är det bra! Idag så ska jag vara ute och äta goooooooooooodis, längtar. Ikväll så ska jag och några kompisar hem till Anton för att titta på skräckfilm, kommer dö. Men kul ska det bli!


Secrets







ph's: Weheartit

Sitter och längtar efter mina två efterlängtade saker som jag skickat efter! Den ena ska komma imorn.. om den nu gör det. Den andra ska komma om 3dagar! Det får bli ett par små hemligheter.. Kramar!


Bloglovin'

Följ också mig på Bloglovin'!



ph: Bloglovin' ikon


Dagens







ph's: Dagens

And I know an angel was sent just for me
And I know I'm meant to be where I am
And I'm gonna be
Standing right beside her tonight

What are words


Xbox Kinect 360 "Fitness"







ph's: Xbox Kinect 360 "Fitness"

Kanske dags att testa? Behövs verkligen lite träning här hos mig, lata jag!


Torsdag



ph: Weheartit

Dagen har varit bra, skolan med.. förutom att jag kom dit utan smink, jippi vad kul det var. Efter skolan så kom mamma och hämtade oss och vi skjutsade hem mikaela sen tog vi en liten fika sväng in hos familjen Karlsson, satt där ett tag och pratade lite.. Mysigt! Sen åkte vi hem, tog en dusch och snart så ska jag äta god mat!


The script



ph: The script

finaste texterna någonsin.


Som i en film







ph's: Weheartit

Hejsan jag vet att jag är dålig på att blogga, men jag har fullt upp med att leta prao plats och massor med annat
iskolan.. Därför blir det dålig bloggning!


Tidinställt

Nu är jag antagligen påväg till skolan eftersom att det är ett tidinställt inlägg och vi har haft sovmorgon! Något jag verkligen gillar och det har vi varje Torsdag, det gör mycket kan jag säga! Nu ska jag gå en hel dag iskolan och ha det bra, sen när jag kommer hem så hör jag av mig, Kramar


Jordgubbar



ph: Jordgubbar (gammal dålig bild)

Nu har jag nyss ätit grillad mat, gott som tusan och det luktar sommar här.. Förutom att det är sämst väder, menmen. Snart så ska jag ner för att ta en skål med jordgubbar och mysa framför tv:n!


Hem klickat





ph's: Hem skickat!

roligt med mini bilder och samma storlek, men alltid något!

Klänning (fast i svart), Bikini (fast i gul)


Hannaaaaas

 Välkommen till en av de mest bästa bloggarna jag vet, och hon är grymt bra på att ta foton!http://hannaaaaas.devote.se/



ph: Hanna


Can I tell you a secret



ph: Weheartit

Nu har jag nyss kommit hem från mina as coola små kusiner, den ena av dom som heter David vill ha en kameleont, hur tusan kom han på att han ville ha det,  skulle jag vilja säga.. Men hur fräsigt som hellst att vilja ha just det djuret? Ni som ville veta så ska den heta Filip.

Ville bara tacka att jag har er vänner, som verkligen finns där när man behöver någon. Det finns mycket mer att säga, men det skulle ta år.. Ni vet vilka jag menar, jag älskar er


Anywhere you are, I am near.. Anywhere you go, I' ll be there



ph: Weheartit

Just nu för en stund sedan så fikade jag på mammas underbara muffins med överraskning i mitten, super gott kan jag säga! Men nu så åker hon och jag till min morbror och lämnar några saker.. Sen så kan jag hälsa på mina små saknade kusiner, kram


it's for cool for you






Idag har det väl varit en okej dag, efter skolan så fick vi skjuts hem för att min lilla Stina har skadat sig och går på krykor, men iallafall så körde mamma oss hem idag och Mikaela och Stina hängde med hem. När vi kom hem fick vi god mat som jag hade önskat.. Sen spelade vi lite xbox 360 kinect, både Sports och Dance, Grymt kul! Lite slö är man ju av sig.. menmen.


Everything and then some around ..



It
is you who makes me smile, but when I see you I dare hardly look you in the eye .. you are the best and will always be with me, never forget it


gud vilket väder det är i Kumla, skönt att...

gud vilket väder det är i Kumla, skönt att sitta inne och mysa! När man mår som värst, får man försöka att leta på de ljusatiderna man har..


hejsan var nyss på ip men jag åkte hem för...

hejsan var nyss på ip men jag åkte hem för att jag känner att jag inte är på topp och hoppas att det blir bättre tills imorgon! Lycka till iallafall nu tjejor!!! Just nu ligger jag isängen och tittar på en film och snart så ska jag ner och äta, MUMS. Sen ikväll blir det DHW med mamma, kram!


Im smiling but i'm dying trying not to drag my feet



ph: Dior

Ikväll så ska jag till IP, för att kolla på match, ska bli kul. Var ett tag sedan.. Tänkte gå på speedway men det blir roligare när det blir varmare! Idag så gick jag och Stina hem från skolan, det var ganska så skönt.. Och bra att det inte regnade just då. Nu ska jag ta det lugnt, och bara vänta tills ikväll. Sen väntar ännu en skoldag..
Kram

But They All Think I'm Crazy


I have to laugh, not to shed a tear ..

Jag måste skratta, för att inte fälla en tår..



You remember me

Dagen har varit bra! Jag och Stina har varit och cyklat hela dagen men för det mesta så har vi suttit i gamla brandstationsparken och fått några vänner och haft det riktigt mysigt. Annars så har vi varit i hela kumla kan man ju säga.. Skönt väder vart det också. Nu är det bara att ladda inför nästan den jobbigaste dagen på hela veckan, men skönt med helg ska det ju bli!! 4 days..



ph: Fina Linnea

You
do not say everything, and for all. You can do it yourself and it gets better then.
I can not say anything to anyone anymore, I can not believe you feel better for it.


nobody copes of more



ph: By me

I'm tired of everything, although I wish that some moments will come again, when everything was at its best .. Is there even friends seem so because I have just found a new pair who really knows who I am. Not someone who thinks I'm the one you think I am. You do not even know me. But I can say that there are few people who really is in my heart. Remember that. My life rolls on, but in big waves

Det finns ingenting som är bra längre..


Knyter mina skor och går tillbaka in igen







ph's: Weheartit


Hejsan, jo dagen har varit okej, lite dåligt väder bara. Jag och Stina åkte till bibloteket för att låna några böcker och efter det så åkte vi till Stats hotellet för att fråga om man kunde få praoa där, men då blev vi utslängda... Men vi ska fråga på Sveas också så får vi se.. Ikväll blir det mys med familjen framför tv:n, det kommer bli skönt eftersom att jag är lika slut idag som igår.. Kram


Måndag

Dagen har varit sämst. Inget att snacka om. Men nu drar jag och hjärtat mitt till två hemliga ställen och ska fråga om praoplats! Hör av mig senare, Kram

jag är så trött och orkar verkligen inget....

jag är så trött och orkar verkligen inget.. Så nyss så borstade jag tänderna och ska kolla på "eat, pray, love" - lyckan, kärleken och meningen med livet. God natt i förväg


I smile the way I go.





ph's: By me

However I do get it wrong, it's not that I mean .. everywhere I go, I think of you. hope you read this


Siggetorp















ph's: Dagens (vissa vart väldigt suddiga)

Dagen har varit bra. Det börjde med att jag och familjen Karlsson åkte till Siggetorp för att lämna lite saker som dom inte hade plats för. Där fick vi lite fika och kan verkligen säga att det var ett underbart ställe! Efter det åkte vi hem och många glada skratt. Sen så skulle Stina på träning så Mikaela och hennes mamma kom och hämtade henne och jag fick följa med så dom skjutsade hem mig. Nu är jag hemma och min underbara familj är galna i vårat Xbox 360 Kinect det är svin kul och speciellt sports!


longboard



ph: Longboard

DEN SKA BLI MIN.


Snälla bli min

Ingenting jag säger spelar längre någon roll, ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt, får jag ens ha kvar dig som min vän

Veronica Maggio - Snälla bli min


Bag



ph: Converse ALL STAR



Hair



ph: Flätor

Nu är dom hära godingarna utdragna..


Söndag



ph: Linnea, by me

Idag så vaknade jag upp med rättså fint väder.. Sen åt jag frukost och pratade med Stina för att hon ska lämna lite saker hos någons sommarstuga.. Så jag kanske ska hänga med!! Kommer nog bli kul. Men idag får jag kö på mjukiskläder, inte så jätte jätte fint väder..  Men just nu sitter jag och äter på mitt godis jag köpte igår, hur gott som helst!


Nails





ph: Naglar

För att göra såhär behöver du: En skål med vatten, massor av olika naglack och en tandpetare.
Eftersom att det var första gången jag testade så vart det inte det bästa. Men du häller i dom färgerna du vill ha på naglarna i vatten skålen. Sen rör du runt med en tandpetare så du får ett mönster och sedan så doppar du naglarna försiktigt i skålen. Till slut så blir dom såhär fina!


det fick bli mobilbloggande nu när alla si...

det fick bli mobilbloggande nu när alla sitter och pratar.. Dagen från början till slut... Det började med att jag vaknade upp med fint väder och panik med Stina och Linnea. Inget att snacka om. Det enda jag behöver säga är att vi tre är less på våra liv, men nu ska jag inte behöva berätta dåliga saker! Till slut kom alla på vad dom skulle ha på sig sen så cyklade vi runt i hela Kumla och såg nästan alla som man inte ville se hehe.. Men just nu så är Emma grundin och hennes familj här och det är guld. Tack för dagen alla!


Kommentar

Anonym om Gårdagen:

Kan du inte ta kort på din kanin :)

Sv: Ja visst kan jag det!

Har fått några små kommentarer nu på sistånde, Tacktack!


Gårdagen











ph's: Gårdagens

Igår var det en toppen dag! Det började med att jag fick VG på so provet. Sen så stack jag, Mikaela, Stina, Hanna och Ebba ner till kumla marken och köpte lite godis och hade kul såklart. Efter det gick vi hem till mig och pratade lite och Ebba och Hanna vart kära i min kanin.. så söta. Sen gick vi ner till Svängen och käkade pizza där. Sen drog vi till brandstationsparken och vidare till IP. Där träffade vi några och sedan så stack vi till ett par och grillade lite. Sen var den underbara dagen slut. Ni är bäst!


even a song can get you in good spirits

Fast du inte lyssnar, vet jag att du hör ändå, jag vill hinna säga allting innan jag ska gå.





ph's: Page 3 of thousands


I smile the way I go.



ph: Favorit bild i repris.

Dagen har varit bra och snart kommer det bli toppen. Hoppas på att Kumlamarken kommer att vara utan regn för första gången!! Snart så drar jag och kankse Mikaela och Stina ner till torget där alla stånd är för att träffa Hanna, Mathilda och Ebba. Sedan blir det familje pizza med underbara vännerna. Dagen kommer bli bäst. Hör av mig sen!


Photos















































ph's: Linnea och Jag som är fotograferna och som är med på bilderna.

Det är tog en väldigt lång tid, så jag hoppas att ni vart glada över alla dessa bilder. Nu ska jag tvätta bort sminket och packa idrottskläder till imorgon. Sen säger jag Godnatt i förväg!


Värd att lyssna på

Veronica Maggio - Snälla bli min




Jag kan inte prata med dig när du tittar bort
Snälla, ge mig två sekunder innan du ger upp
Kan vi inte vara nära bara en minut
Är det nu, nu som det tar slut?

Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå
Å jag vill hinna säga allting innan jag ska gå
Älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig
Det var han som ville kyssa mig

Snälla bli min igen
Nej låt det va som i en film
Snälla bli min igen
Låt mig va kvar
Ja låt det va

Du tar bort mig hand ifrån din arm och flyttar bort
Ingenting jag säger spelar längre någon roll
Ställer mig i hallen tills jag fatta vad som hänt
Får jag ens ha kvar dig som min vän?

Knyter mina skor och går tillbaka in igen
Å sitter här på sängen tills du ber mig att gå hem
Letar efter nått och säga som kan ändra allt
Nått mer än det är redan sagt

Snälla bli min igen
Nej låt det va som i en film
Snälla bli min igen
Låt mig va kvar
Ja låt det va


FOTA

Snart så drar jag och Linnea ut för att ta massor av kort! Bilder kommer såklart när vi är klara och när vi fixat dom.


H&M



ph: H&M

Ville bara säga att den finns en app på "Market" som heter h&m där kan man gå in och kolla vart man än är vad som är nytt och mode! Jätte smart app och den skickar sms ibland när det kommer in nya saker.


Torsdag





ph's: Dagens (suddiga)

Hejsan dagen har varit bra, och mina side cut flätor vad kvar! Hände inte så mycket speciellt i skolan idag. Men nu är jag hemma och bytt om till shorts som jag tror jag bestämt mig för att sätta nitar på. Snart så ska jag ner för att ta mig något att äta, är super hungrig. Sen så ska jag hjälpa min syster med någonting. Fullt upp! Mycket saker som ska göras idag. Men kommer att höra av mig då och då!


Kvällsinlägg





ph: Bild på Linneas och Stinas snygga "jumpsuitsar".

Nu ska jag ta en skön dusch och sedan så ska jag ner och mysa i soffan med min underbara familj som alla andra dagar! Imorgon så har vi sovmorgon och jag hoppas verkligen att mina "Side cut" flätor kommer att vara lika fina som nu. Kram och godnatt i förväg!


Mellony





Mellony - Sluta blogga
Någon som kanske missat?


Grattis



ph: En bild på mig när jag var liten när jag gick på Gymnastik med "Kumla truppen".

Jag hade nästan glömt! Jag har namnsdag idag, inte så speciellt men tänkte om ni ville veta. Det är Märta idag och det heter jag i mellannamn och imorgon har mamma namnsdag alltså Lotta och jag igen i övermorgon. Då är det Linnea så grattis alla som heter Märta,Lotta och Linnea!


barfota i gräset



















ph's: Dagens bilder med Linnea och Stina.

Dom andra bilderna är lite privata.
Dagen har varit toppen. Först så åkte jag och Stina till Linnea för att ta ett dopp i hennes pool och nu önskar jag att jag hade varit i längre! Det var verkligen jätte skönt och det var 23° i poolen. Efter det så fick jag testa hennes OnePiece, så jag vet hur det känns eftersom att våra kommer om 9dagar! Gud så glad jag är. Sen så gjorde duktiga Linnea "Side cut" flätor på oss, så himla fint vart det!! Hoppas det håller tills imorgon. Alla vill typ göra det så jag har dom hära så länge det går. Men eftersom att vi kanske ska åka utomlands snart så ska jag helt klart göra "äkta" där!


together

Nu ska jag packa för att dra till Linnea och bada i hennes underbara pool! Bilder kommer när jag kommer hem.
Kram


Alla dessa stekare







ph's: Bilder som Mikaela och Josefin tog på mig igår.
Bilden högst upp är på: Wilma, Mig, Josefin&Stina

Älskar er


Photos













ph's: Flowers, by me

Vad tycker ni om att jag tar kort? jag tar ju kort på det mesta men nu så glömmer jag alltid min mobil eftersom att det är så varmt. Men jag ska börja ta mycket mer kort.. Eller jag vill verkligen veta vad ni tycker om det? Är ni gulliga och kommenterar!


Onsdag



ph: Stinas outfit


Hejsan skoldagen har varit bra, förutom hur jag såg ut och det ska vi inte tala om. Nu så har jag ätit god mat och tagit lite bilder som jag tänkte visa er! Snart så ska jag packa lite badkläder och sånt för att jag vart bjuden att komma till linnea och bada i hennes pool. Så himla skönt att svalka sig!!! Här i kumla är det runt 24°, det är skönt men verkligen varmt kan jag säga.


suuuuuuuuun









ph's: Weheartit


Förlåt för dåligt bloggande, men har så mycket annat att göra nu för tiden och så är det så himla fint väder ute!

Jag kan göra allt för att få dig att lee.

Nu har den slagit över till 21:00 så nu blir det DHW.


Samsung Galaxy S två




ph: Samsung Galaxy S II

Själv så har jag Samsung Galaxy S, men jag vill helt och hållet ha denna mobil, verkar helt otroligt bra!


Tisdag




ph: WEHEARTIT

Hejsan, dagen i skolan var bra. Efter skolan så drog jag, Wilma, Mikaela och Stina till Mikaela för att sola lite. Där fick vi lite mat, Sen så stack jag och Wilma för att kolla om det var några i Sjöparken och då så träffade vi Josefin och Felicia. Sen cykla jag hem för att ta en dusch och sedan äta som jag gjorde nyss. Ikväll är det DHW förlåt för att jag sa att det var igår.. Det kändes som Tisdag! Nu taggar jag verkligen tills helgen. Orkar inte med skolan så det ska bli skönt. På Fredag så kanske jag och mina brudar ska hitta på något. Sen på Lördag så kommer Emma Grundin. Kommer bli toppen!


The script

Nothing





Breakeven




Finare text kan det inte bli.


Skolavslutning

Ganska så skönt att vi inte behöver köpa någon skolavslutningsklänning vi som går på Skogstorp 6-8. Först ska vi bada i Kumlasjön sen så ska vi till "Skogstorps torget" och bara sjunga lite. Så inga föräldrar eller någe ska komma. Det kommer bli skönt. Efter det så kommer hela Sommarlovet att rocka!



ph: Weheartit

Year, Weeks, Days, Hours, Minutes, Seconds, and soon it's over!


You know I can sail around the world, for to get see you

Det är väldigt mycket strul här på blogg.se. Jag kan själv inte se att jag bloggat och säkert inte ni heller. Isånnafall så vill jag gärna att ni kommenterar det är ni gulliga. Sen ville jag passa på att tacka ännu en gång för att det är så många som läser min blogg.. Men nu är det från och med hemligt ett tag hur många läsare jag har. Det är inte jätte mycket för er, men helt klart för mig! Sen vill jag tacka er som har kommenterat i omgångar, Stort TACK! Det är därför jag bloggar, för att någon bryr sig om vad jag skriver här om "Min vardag" tillexempel. Men om det är något ni verkligen vill veta om mig så kanske det finns på kategorier. ta gärna en titt där! Förlåt för att det blev jätte mycket att läsa för er, men gud så snällt om ni läste. Pussar och Kramar


life goes in waves

Just nu så har mamma fixat till mina nya shorts lite, sedan så har jag tänkt mycket på nitarna som jag kanske tänkte sätta på eftersom att det är så snyggt! Även Josefin i min klass hade det idag på hennes snygga shorts. Super snyggt var det! Här får hon en fet länk http://josefiiingustavsson.bloggplatsen.se/ .
Kramar



ph:
En av mina andra favorit tidningar!

life goes in waves


Photos













ph's: Trädgården

Lite blommor från trädgården, och jag vet att många blommor blir om och om igen, men jag tycker att det är så kul att fota, bara synd att jag inte har någon kamera att fota med.


Monki´s







ph's: Monki's katalog

Denna tidning tog jag, Mikaela och Stina med oss hem från Örebro, verkligen en bra tidning, inte mycket i men lite rolig att bläddra igenom.


En solig sommardag





ph's: Dagens, inte världens bästa.


Förlåt för dåligt bloggande, men jag har solat hela dagen och det har verkligen varit jätte skönt väder, så jag har suttit i min bikini hela dagen. Första gången jag solade hade jag cykelbyxor och det var ju verkligen inte det smartaste, det vart inte en liten rand där. Så jag gick in och böt om till bikini och brunare vart jag iallafall! Nyss så åt jag Tacos, något ni kanske inte vill veta men iallafall. Ikväll så ska jag mysa med familjen igen. Sen så ska jag och mamma gosa ner oss och titta på bästa DHW det gillar vi. Lite Apelsin nu också så jag håller mig uppe!


Statistiken

Min statistik, är helt underbar och det är tack vare er.
Stort tack till alla som läser min blogg ibland och varje dag!
Det är ni som gör den bra..

Kramar



ph: weheartit


vääärme



ph: Jordgubbar

Hejsan, det var strul igår på blogg.se så alla kanske inte såg att jag hade bloggat, men jag hoppas ni kan se det nu! Iallafall så är det en super varm dag och jag tog såklart på mig mjukisar eftersom att jag är typ förskyld.. Men nu sitter jag i korta byxor och tunnt linne. Snart ska jag ner och sola lite kanske, hade lite godis kvar från igår med, så jag inte dör där ute! Sen blir det lite plugg..




Mellony



Alla Dessa Stekare - Mellony


Dansuppvisning

Hejsan, hela dagen har spenderats i Alléhallen, kul har det varit och bra gick det! Men aldrig mer att jag sätter på mig dom dära fula kläderna, usch och fy. Men nu är jag hemma och kommit ur duschen, och vill bara lägga allt åt sidan och sitta och mysa. Sedan så längtar jag efter min OnePiece! Det är runt 12 dagar kvar tills jag och stina får dom!!! Ikväll blir det god mat och godis helt klart. Kommer säkert höra av mig mer, så att ni inte glömmer att läsa. Då vet ni nog allt, Kramar från mig!



ph:
Efter Dansuppvisningen, sminket är nästan helt borta.

Förlåt för dålig bild!


Godmorgon solstrålar! Nu har jag ätit fruk...

Godmorgon solstrålar! Nu har jag ätit frukost och hunnit prata med Stina, och nu så ska jag iväg till Hallsberg för att se min syster dansa i detta underbara väder.. Sen så ska jag också ha dansuppvisning ikväll så det kommer bli toppen dag! Kramar från hettan i Kumla


Sommarplågan

Big Brother Ft. Basshunter - Fest I Hela Huset


Överlycklig

Statistiken är på största topp.

Nu lyssnar jag på musik och trycker i mig godis, snart så ska jag ner och mysa med familjen. Lite färg från dagen har jag fått, Det gillas här iallafall. Hoppas på en lika bra dag imorgon som väntas i Alléhallen. Först vid 12:00 så ska jag kolla på min syster som också kommer att dansa, sen så ska jag också ner och dansa runt 18:00 så det kommer bli guld det här, bara ett lycka till kanske? Jag och Ronja kommer vara snyggast där nere, något vi vet redan nu.



ph: Pickaboo, by me



rivets







ph's: Nitar

Är lite sugen på att sätta dit nitar på mina nya shorts, som ni kan se på ett inlägg lite längre ner.
Det är hur snyggt som helst, men det finns så många olika ställen att sätta de på, är sugen på vänstra bakfickan, eller så som på den sista bilden. Jag har ingenaning om vilket jag väljer, men jag hör väl av mig!


Lördag

Nu är jag hemma från en extremt varm dag!
Först så låg jag och min syster på studsmattan och dunkade musik.
Efter ett tag så vart det så himla varmt så jag visste inte vad jag skulle göra, så vi packade och drog upp till Tisaren, där min mormor och morfar bor. Jag och Anna tog på oss bikinin och tog oss ett par dopp. Så himla kallt var det iallafall inte!!
Nu till kvällen blir det god mat och chips och dip!
Kramar

















ph's: Dagens varmaste bilder, nya foton (vissa blommor vart i repris).


nu bär det av mot tisarn för att känna på ...

nu bär det av mot tisarn för att känna på vattnet och umgås med släkten! Kram från värmen!


Sun

Nu är det sol ute och jag tänkte ta och gå ut för att bli lite brunare kanske.
Mer värme skulle inte skada!

Jag hör av mig mer sen, Kram







ph's: weheartit


Photos

Här kommer den underbaraste och skönaste dagens bilder!















ph's: Gårdagens

Förlåt för att bilderna vart lite huller om buller, men det får duga!


Bikbok's

Gårdagens inköp!



ph: Shorts - Bikbok, Halsduk - Bikbok (gratis), Bodie - Bikbok


Statistiken

Tacktacktack alla för att ni läste min blogg igår, även fast jag inte bloggade.
och jag hade faktiskt rekord igår!!!
Stort tack!







ph's: weheartit



What are words



What are words - Chris Medina

för fin låt.


Fredag

Förlåt förlåt, för dåligt bloggande!
Jag fick iallafall med mig 3 saker från stan idag, det var helt otroligt grymt idag!
Först slutade vi runt 2, sen så stack jag Mikaela och Stina in till Örebro för att shoppa lite.
Solen lyste och jag frös verkligen inte, skönt.
Hela kvällen spenderades med dom och kul hade vi verkligen!!!
Men nu ska jag mysa med familjen, kramar

bilder kommer imorn


Nu sitter vi i bussen jag Stina och mikael...

Nu sitter vi i bussen jag Stina och mikaela, som typ halva Kumla med ska sen kanske det blir ÖSK, kram!


Kvällsinlägg

Nu har jag och min syster skrattat enormt!
Du är den bästa syster man kan ha.
Just nu så sitter vi och käkar glass och drar våra skämt!!
Men nu ska jag stänga av datorn för idag och ner och mysa med familjen!







ph's: Fuerteventura

ta mig tillbaka.
För första gången jag var på zoo utomlands, fast jag varit utomlands ca 17 gånger!


Converse

Nu har mamma tvättat mina vita converse, dom vart som sprillans nya!






ph's: Photos by me


för varje minut, så blir allt svårare och svårare













ph's: weheartit


BUBBLEROOM



ph: Bubbleroom

Bubbleroom Magazine ute i butik!
Covergirl + en hel del.


to reach, I have to stand on toe

Jag kan gråta mitt på gatan, men jag glömmer aldrig bort vad du gjort, du får passa dig som satan, men jag glömmer aldrig bort var du gjort , du kan gråta mitt på gatan, nej jag glömmer aldrig bort vad du gjort.





ph:
weheartit


Thursday

Hejsan, dagen har varit bra och mycket skratt med underbara vänner!
Vädret börjar bli lite bättre, lite synd att det dugga lite bara..
Snart så ska jag ta en dusch, och kolla på kläder som jag ska ha tills imorgon eftersom att det tog en timme för mig att välja idag, helt galet.
Annars då? Jo det är bra med mig och Statistiken är på topp och kommentarerna, ni rockar!



ph:
Megan Fox


Music



Välkommen in - Veronica Maggio


Mode/inspiration











ph's: Mode/inspiration


it was you I dreamed of


you and me, hand in hand, life

För ett tag sedan vart jag hel klar med so:n, glömde skriva det!
Men nu så ska jag ner och hjälpa mamma med maten, eftersom att jag är expert på att laga mat(säger vi).



ph: Mammas ring, by me


when you smile, I smile





ph's: grönt äpple, by me


dreams

Tänk om man kunde få minst en kommentar för varje inlägg!?
Här kommer dagens inspiration



























ph's: mitt favorit ställe Altanen, by me



Martin Granetoft

helt klart snyggast i sverige.



ph: Martin i Big Brother


I have lots to talk about

Nu ska jag ner och titta på tv, och mysa med mitt underbara täcke.
kaaaaaaaaaaaaaaaallllltttt





ph's: photos by me

förhandstitt


i fall in the sky with you

Ni har säkert sätt att jag bytt header igen, ni kanske tycker att det är jobbigt..
Men jag tycker att det är kul med lite nytt ibland!



ph: starbucks coffee

I am full of thoughts and things


sång på sång, det ekar över hela staden,

det är kö från gatan enda upp till hallen..











ph's: weheartit

Kram onestarinthesky,it'sme

//tack!


Even if the sky falls down

Hejsan, idag är det onsdag och dagen har varit seg och kall.
Idag så slutade vi runt 12:00 och jag satt med 3jackor på mig iskolan för att det var så himla kallt.
Efter skolan cyklade jag hem i det dåliga vädret och fixade lite mat och snart så ska jag skriva klart so:on.
Som jag sagt alla andra gånger fast inte blivit av, duktig jag är!




ph:
weheartit


hejsan nu har jag precis kommit hem från c...

hejsan nu har jag precis kommit hem från ceasar och tänkte berätta om kvällen. Runt 19:00 drog jag och mamma ut för att springa i via spåret och vi sprang hela. Efter det stack vi till maxi och köpte lite gott och smått. Det som behövdes! Efter det åkte vi hem för att duscha sen gick vi till ceasar och beställde en kycklingrulle och den rekommenderar jag verkligen! Men just nu så ska jag ta och äta upp mina apelsinklyftor.. mumma!! Senare tror jag att set blir DHW!


photos








































ph's: photos by me


Tisdag

Hejsan, dagen har varit bra!
Engelska provet gick jätte bra och spanskan fick vi tillbaka idag, och det gick med super.
Vi fick skjuts till skolan idag eftersom att det snöade.
Fattar inte att det kunde snöa när det nyss var jätte varmt, sooommmmarrr ska det vara.
Snart så ska jag ner och fixa lite mat, för att pappa kör syrran till hennes träning, så får fixa allt själv..
Men vi hörs, och bilderna jag lovat kommer sen, kramar



ph: weheartit


kvällsinlägg

Innan jag säger god natt så ska jag berätta lite om kvällen.
Jag drog iväg för att hämta Ronja även som jag kallar henne "lenart"
sen drog vi till LDH (lenas dansstudio hallsberg).
Dansade gärnet!
Sen så anmälde vi oss till ZUMBA.
Det kommer att äga.

God natt alla, och sov gott!







ph's:
slängde ihop några bilder.

jag kommer aldrig glömma, vad vi gjort för något.

lite tråkigt med bara weheartit bilder, men imorgon om jag hinner så ska jag ut och fota lite!
så får se om jag bjuder på några imorn.

ΚΓΔΣ

försök att klura på vad det står!


hejsan hade blogg lust nu, jag har nyss ät...

hejsan hade blogg lust nu, jag har nyss ätit lite så magen är mätt. Snart så ska jag kolla lite på engelskan, jobbigt. Senare så ska jag byta om för att dra till LH med Ronja! Taggar sista gången nu!!!!!!!!! Vad ska jag göra nu då efter dansen, ut och jogga får det bli. Kram Julia


jag orkar inte.

Nu har jag inte lust med något, men iallafall så går jag ner för att göra något gott.
Suuuuuuuper hungrig, vi hörs imorgon!

bild brist!


Statistiken

Den går uppåt!

Julia is happy





ph's: we♥it


Weheartit

























ph's: weheartit


Spotify

Jag blir galen på att Spotify, ska ta bort "gratis" och ha "premium"..
Om man inte skaffar "premium" så har man 10 timmar på sig att lyssna.
Varför bara inte ha som vanligt?





ph's:
Spotify

världens dåligaste bilder..


Back on track

Måndag idag då, och tillbaka till skolan.
Jag somnade nästan på alla lektioner, kunde knappt sova inatt.
Jag vill verkligen bara ha sommarlov nu ingenting annat.
Bara sommarlov och ALLA mina underbara vänner!
Påvägen hem så vart jag helt galen och höll på att cykla in i en tant, ajdå.
Men jag hann titta upp och svänga, tur
du får passa dig som satan, för jag glömmer aldrig bort var du bor
Snart så ska jag ta tag i Engelskan, och nu slipper jag tänka på den dära so:n.
Gud så skönt det är!!!!!


ph: skolväskan


funderar

funderar

jag vill veta vad NI tycker!


Dagen

Hejsan, nu tänkte jag berätta om min dag.
Först så vaknade jag av att pappa klippte gräset, kände verkligen att det var sommar där.
Sen så käkade jag frulle sedan så satt jag mig med mamma på altanen, och började med so:n.
Sedan gick vi ut och satte oss för att det var så fint väder, men till slut så började det regna, så då fick vi resa på oss och gå in igen, det hände några gånger kan jag säga.
Men jag kan säga att efter allt pluggande, så är jag klar med hela so uppgiften.
Ska bara skriva ner den på datorn nu, så känner mig jätte jätte nöjd!
Sedan, tog jag en skön dusch och böt om till mysiga kläder för att sedan sätta mig vid denna dator och få blogga lite, så nu har jag gjort de, och nyss så käkade jag kvällsmat, det var jätte gott verkligen, tummen upp på mammas goda mat, det går inte ens att jämnföra med skolan, usch och fy på den, längtar verkligen inte!
Får se om datorn inte kommer lagga för mycket efter det här,
så det kommer säkert ett till inlägg senare!

förlåt för ni fick så mycket att läsa, men hoppas ni läste!


pollen

Jag bliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir galen på pollen!!
jag hatar detta, det kliar i ögonen så det ser ut som om jag gråter och jag nyser så jag vet inte vad!


Fest i hela huset, känner ni ruset

Tänkte berätta om gårdagen.
Igår var det Valborg och jag var med Linnea och Stina,
så vi gick ner till kumlasjön som vanligt och träffade jätte mycket folk, kul att se massa som man inte sätt på länge men inte så kul där nere.
Sen gick vi hem och satt och snackade massor och sånt, sedan fick vi glass av mamma och då så gav stina oss
en gåta som det stod på glasspinnen, och till slut kom vi på det " hur många ben har en aborre"
hahahaha, sen så gick vi ner och tog jätte många, för vi ville ha as många gåtor!
Men kul att vi fick en som vi nyss läste på ens blogg, jiipppiijipppii.
Aja kul hade vi det!





ph's: Valborg

Felicia, tagga ner med spelandet, hahahaha!!!
härlig tjej


funderar

funderar

vad tycker ni?





ph's:
weheartit

fredag kväll, tugga runt
stats hotell, dubbel rum,
gilder in på klubben kolla snubben puffa bubbelgum.


RSS 2.0